stt

STT-konserni vahvistuu ostamalla LVI-Valkosen liiketoiminnan

Kotimainen täyden palvelun talotekniikan asiantuntijayritys Suomen Talotekniikka hankki omistukseensa LVI-Valkosen liiketoiminnan. LVI-Valkonen Oy on keskittynyt vaativiin talo- ja energiatekniikan LVI-saneeraushankkeisiin Keski-Uudellamaalla. LVI-Valkosen perustajaomistaja Olavi Valkonen jää kaupan jälkeen konserniin vähemmistöomistajaksi ja vastaamaan aluejohtajana Keski-Uudenmaan liiketoiminnasta.

LVI-Valkosen liikevaihto on ollut vuositasolla 1-2 miljoonaa euroa työllistäen noin 10 talotekniikan ammattilaista. Liiketoimintakaupan avulla Suomen Talotekniikka -konserni pystyy tarjoamaan asiakkailleen kattavammin talotekniikan osaamista ja palveluita Uudenmaan alueella. Osana Suomen Talotekniikka -konsernia liiketoimintaa on tarkoitus kasvattaa merkittävästi nykyisestä. Yritysjärjestely vahvistaa osaamista KVR-urakoinnissa, energiatehokkuudessa ja elinkaarikumppanuuksissa. Liiketoimintakaupan johdosta konsernin henkilöstön määrää on tarkoitus lisätä eikä siten kaupalla ole negatiivista vaikutusta nykyiselle henkilöstölle. Yhtiö toimii jatkossa nimellä Suomen Talotekniikka Mäntsälä Oy ja toimipiste säilyy Mäntsälässä Lahdentien varrella olevassa kiinteistössä.

Suomen Talotekniikka suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä, kustannustehokkaita talotekniikkaratkaisuja asuin-, liike- ja julkiskiinteistöille. Konsernin palvelualueet ovat LVI-, sähkö-, automaatio-, jäähdytys- ja energiatekniikan aloilla sekä kiinteistöjen teknisten järjestelmien suunnittelussa, rakentamisessa, saneerauksessa ja kunnossapidossa. Konsernin liikevaihto on noin 27 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee 200 talotekniikan ammattilaista. Yritysjärjestelyn jälkeen konsernin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Mäntsälässä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Mikkelissä ja Pieksämäellä.

LISÄTIETOJA
Olavi Valkonen, toimitusjohtaja, LVI-Valkonen Oy, p. 040 517 4807,
olavi@lvi-valkonen.fi
Jani Räsänen, hallintojohtaja, Suomen Talotekniikka STT-Yhtiöt Oy, p. 050 324 1101, jani.rasanen@suomentalotekniikka.fi

http://www.suomentalotekniikka.fi